November «      

Desember 2026

      » Januar
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag
30   
Andreas, Anders
1   
Arnold, Arnljot, Arnt
2   
Borghild, Borgny, Bård
3   
Sveinung, Svein
4   
Barbara, Barbro
5   
Stine, Ståle
6   
Nils, Nikolai
49
7   
Hallfrid, Hallstein
8   
Marlene, Marion, Morgan
9   
Anniken, Annette
10   
Judit, Jytte
11   
Daniel, Dan
12   
Pia, Peggy
13   
Lucia, Lydia
50
14   
Steinar, Stein
15   
Hilda, Hilde
16   
Oddbjørg, Oddbjørn
17   
Inga, Inge
18   
Kristoffer, Kate
19   
Iselin, Isak
20   
Abraham, Amund
51
21   
Tomas, Tom
22   
Ingemar, Ingar
23   
Sigurd, Sjur
24   
Adam, Eva
25   
1. juledag
26   
2 Juledag
Stefan, Steffen
27   
Narve, Natalie
52
28   
Unni, Une, Unn
29   
Vidar, Vemund
30   
David, Diana, Dina
31   
Sylfest, Sylvia, Sylvi
1   
Nyttårsdag
2   
Dagfinn, Dagfrid
3   
Alfred, Alf
53

Norsk kalender


Velkommen til vår praktiske og informative norske online kalender! Enten du trenger å planlegge fremtidige arrangementer, holde styr på viktige datoer eller bare ønsker å være oppdatert på kommende helligdager og flaggdager, har vår kalender alt du trenger.

Ukenummer og uker


Vi har nøye organisert kalenderen vår for å gi deg den mest omfattende informasjonen mulig. Først og fremst inneholder den selvfølgelig datoene for hele året, delt inn i uker. Hver uke er tydelig merket med sitt tilhørende ukenummer, noe som gjør det enkelt å planlegge aktiviteter og møter i henhold til uker.

Norske helligdager


Men vår kalender stopper ikke der. Vi har også inkludert en omfattende liste over norske helligdager, slik at du aldri går glipp av en mulighet til å feire og koble av med venner og familie. Disse helligdagene er markert tydelig i kalenderen, slik at du kan planlegge i god tid og gjøre de nødvendige forberedelsene.

Norske flaggdager


I tillegg til helligdager inkluderer vår kalender også norske flaggdager, slik at du kan vise din respekt og anerkjennelse for nasjonale symboler og tradisjoner. Disse dagene er viktige for å hedre nasjonen og dens historie, og vår kalender sikrer at du er klar over når de oppstår.

Norske navnedager


Og som om ikke det var nok, har vi også integrert norske navnedager i vår kalender. Dette lar deg feire og hedre venner og kjæres navn på deres spesielle dag. Med vår kalender kan du enkelt holde oversikt over hvilke navn som feires når, slik at du kan sende dine beste ønsker til dine kjære når deres navnedag kommer.

Vår online kalender er designet for å være brukervennlig og praktisk, slik at du kan få mest mulig ut av den uten stress eller vanskeligheter. Enten du trenger å sjekke en dato raskt eller planlegge fremover i tid, er vår kalender den perfekte følgesvennen. Ta kontroll over din tid og dine planer ved å benytte deg av vår omfattende online kalender i dag. Med uker, ukenumre, helligdager, flaggdager og navnedager alt på ett sted, er det aldri vært enklere å holde styr på viktige datoer og hendelser.

© Kalender 2024 - norsk-kalender.com 2024